Proizvodi Meni

Zaštita podataka

Privatnost  Privatnost
Privatnost
Akt koji upravo čitate je izrađen da bi potvrdio našu čvrstu nameru da zaštitimo Vaše lične i finansijske podatke kao i da Vam objasnimo na koji način to nameravamo da učinimo. Ovaj akt se odnosi isključivo na transakcije napravljene na sajtu www.PegPerego.rs (u daljem tekstu sajt). 

Vaša IP adresa
Kao i većina drugih komercijalnih sajtova, svaki put kada se prijavite na naš sajt mi automatski pročitamo Vašu IP adresu i sajt sa koga dolazite. Ovo radimo da bismo lakše održavali naš sajt i prilagodili ga korisnicima, tj. Vama.

Cookies
Kao većina drugih sajtova i mi koristimo tzv. "cookies" da bismo sačuvali informacije. 

Informacije koje mi prikupljamo od Vas
Da bi sajt normalno funkcionisao mi prikupljamo Vaše privatne podatke (ime i prezime, adresa, broj telefona, e-mail adresa).

Kako koristimo Vaše lične podatke
Vaše lične podatke koristimo kako bismo unapredili usluge koje pružamo, kontaktirali Vas u vezi kupovine obavljene na sajtu, kao i da vam pošaljemo informacije vezane za naše usluge (promocije, ponude specijalnih popusta i sl.). Vaše lične podatke nećemo ustupiti, deliti niti prodati trećim osobama. 

Naše mere bezbednosti
Sajt poseđuje mere bezbednosti koje štite od štete i nepravilnog korišćenja podataka koji su pod našom kontrolom. Vaše licne i finansijske informacije su kodirane dok putuju Internetom i mi ih čuvamo na našem serveru u šifrovanoj formi. 

Vaš pristup podacima
Vi možete pregledati ili ažurirati lične podatke koje ste upisali pri kreiranju korisničkog naloga. Pri tome morate upisati korisničko ime i lozinku.

Hvala Vam sto ste odvojili malo svog dragočenog vremena da pročitate ovaj akt. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas.

www.pegperego.rs
Info modul

logo

Peg Perego Prodajni Salon i Servis

SENTA

Zlatne Grede 17


063 505 341

Najprodavanije
ASCO logo

ASCO Doo Logo